معرفی فریمورکهای محبوب PHP و کاربرد هرکدام
Php از جمله زبانهای کاربردی برنامه نویسی است که محبوبیت بالایی بین برنامهنویسان دارد. پی اچ پی به عنوان یک زبان منبع باز نیز بین کاربران شناخته شده است. به دلیل محبوبیت بسیار بالای برنامه نویسی php تقریباً حدود ۸۰ درصد از وب سایتهایی که توسعه یافتهاند از این زبان استفاده کردهاند.؛ مانند فیسبوک، ویکی پدیا و وردپرس.
فریم ورک های php به طور تقریبی از سال ۱۹۹۱ با تغییرات زیادی روبرو شده است. همین تغییرات به مرور زمان موجب افزایش کیفیت این زبان شده است. به همین خاطر زبان برنامه نویسی php یک پلتفرم بسیار قدرتمند و غنی از فریم ورکهایی با کاربردهای گوناگون است.
اما سوالی که مطرح می شود این است که چطور میتوان فریم ورک های php مناسب را برای پروژه خودمان انتخاب نماییم و در چه جاهایی به فریم ورکهای مختلف نیازمند خواهیم بود؟ به همین خاطر در ادامه به معرفی فریم ورکهای محبوب php و کاربرد هر کدام خواهیم پرداخت و این که کدام یک میتواند نیاز ما را مرتفع نماید.
چرا باید از فریم ورک های php استفاده نماییم؟
با توجه به اینکه فریم ورک های زبان php ساختار بسیار کامل و مناسبی جهت توسعه دادن در برنامههای وب به کاربران ارائه می کند؛ میتواند ساختاری ساده و مناسب را نیز در اختیارشان بگذارد. (شرکت در بوت کمپ php)
بنابراین استفاده نمودن از فریم ورک های php موجب توسعه و سرعت برنامههای وب خواهد شد. از این رو میتوان علاوه بر سرعت بخشیدن، وب سایتهای گوناگونی را ساپورت کند.
از این رو فریم ورک های php به کسب و کارها کمک بسیار شایانی خواهند کرد تا بتوانند عملکرد بهتری را ارائه نمایند.
انتخاب Framework مناسب
برای اینکه بتوانید یک فریم ورک متناسب با نیاز پروژه خود انتخاب نمایید بایستی موارد زیر را رعایت کنید:
- محبوبیت به اندازه جامعهای که میخواهید از آن بهرهمند شوید
- ماموریت فریم ورک
- پایداری فریم ورک
- پشتیبانی کردن مناسب
معرفی محبوب ترین فریم ورک های php
در این بخش قصد داریم چند مورد از بهترین فریم ورک های php را جهت بررسی توضیح دهیم.
Laravel
فریمورک لاراول یکی از محبوبترین فریم ورک های php محسوب میشود که در سال ۲۰۱۱ برای اولین بار در دسترس قرار گرفت. این فریم ورک به صورت منبع باز و یکی از محبوبترین فریم ورکها در جهان شناخته شده است. علاوه بر مزیتهای گوناگونی که در اختیار کاربران میگذارد کاملاً رایگان هم هست. با توجه به استفاده از فریمورک لاراول شما میتوانید برنامهها و پروژههای کاملاً پیچیده را با سرعت و امنیت بسیار بالا در فضای وب مدیریت نمایید.
با این فریم ورک شما قادر هستید فرایند توسعه پروژه را با اعمال گوناگونی مثل احراز هویت و ردیابی کاملاً سادهتر کنید.
Phalcon
این فریم ورک از جمله فریم ورک های php با لقب سریعترین فریمورک شناخته شده است. پس اگر میخواهید اپلیکیشنی را طراحی کنید که سرعت بسیار بالایی داشته باشد؛ میتوانید از این فریم ورک بهرهمند شوید.
CodeIgniter
فریم ورک CodeIgniter به دلیل فضای بسیار کمی که اشغال میکند کاملاً محبوب شده و مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. این فریم ورک کاملاً کاربردی و پویا است. به دلیل داشتن ماژولهای آماده تنوع بسیار زیادی را به کاربران ارائه خواهد کرد که میتوانند به ساخت و توسعه اجزای مختلفی بپردازند.
Symfony
یکی دیگر از فریم ورک های php که جهت استفاده قرار گرفته؛ اما برای نیازهای اساسی یک پروژه کاملاً قابل اعتماد، امن و قدرتمند است، فریم ورک Symfony است. به طور کلی فریم ورک سیمفونی به عنوان یک فریم ورک ام وی سی شناخته شده ولی تنها فریم ورکی است که از استانداردهای php پیروی میکند.
Cakephp
به عنوان یک برنامه نویس اگر قصد استفاده از یک تولباکس ساده را داشته باشید که کاملاً کاربردی و راحت باشد پیشنهاد ما از فریم ورک های php، فریم ورک Cakephp است که میتواند برای شما بهترین انتخاب باشد. با توجه به این فریم ورک php شما قادر هستید وب سایتهایی را طراحی و فضای کاملاً چشمگیری را در آن ایجاد و توسعه دهید که دارای ویژگیهای منحصر به فردی خواهد شد.
این فریم ورک فضای بسیار سادهای دارد. با استفاده از قابلیتهایی که در اختیار کاربر میگذارد کاملاً فضایی مناسب جهت یادگیری و استفاده مبتدیان است. در دهه ۲۰۰۰ این نوع فریم در دسترس کاربران قرار گرفت. به طور کلی هم میتوان گفت این نوع فریم ورک همیشه در حال به روز رسانی و بهبود عملکرد خود است.
Yii
فریم ورک Yii کاملاً آسان و فرایند نصب بسیار سادهای دارد. این فریم ورک امنیت بسیار بالایی دارد که در میان توسعه دهندگان مختلف بسیار محبوب و کاربرپسند است.
فریم ورک Yii از فریم ورک های php است که کاملاً قدرتمند و دارای سرعت بالایی است. افرادی که به صورت پیشرفته یا تازه کار میخواهند با این فریم ورک کار کنند فضای بسیار راحتی را در اختیار خواهند داشت. با توجه به اینکه این نوع فریم ورک دارای محبوبیت بسیار بالایی است؛ بنابراین پشتیبانی قدرتمندی هم نیاز خواهد داشت که میتواند در صورت بروز هر نوع مشکلی پاسخگوی شما باشد. در این فریم ورک به دلیل توسعه پذیری بسیار بالا شما قادر خواهید بود که هر قطعه از کدها را به دلخواه خودتان کاملاً شخصی سازی نمایید.
Zend framework
یکی از مهمترین فریم ورک های php که شی گرا ا و دارای ویژگیهای متنوع است و آن را به عنوان یک پلتفرم گسترش پذیر تبدیل کرده، فریم ورک Zend framework است.
با توجه به این فریم ورک شما قادر خواهید بود خدمات را با کیفیت بسیار بالایی در اختیار مشتریان بگذارید که کاملاً استاندارد و مناسب با بهترین شیوههای زبان برنامه نویسی php باشد. به دلیل تنظیم پذیر بودن، این فریم ورک کاربران زیادی را جلب خود کرده است که متناسب با نیاز پروژه به صورت جداگانه میتوانید تنظیمات دلخواه را به آن ضافه کنید.
سخن آخر
در این مقاله به معرفی فریم ورک های php و بررسی چندین فریم ورک محبوب و پرکاربرد پرداختیم. همچنین مزایا و معایب هر فریم ورک، ویژگیها و قابلیتهای کلیدی آنها و کاربردهای رایج هر یک به تفصیل بیان شد.
فریم ورکهایی مانند Laravel، Symfony، CodeIgniter، Zend Framework و Yii در این مقاله مورد بررسی قرار گرفتهاند. امیدوارم که با مطالعه این مقاله، توانسته باشید با مقایسه دقیق فریم ورکها و شناخت بهتر از امکانات آنها، تصمیمگیری بهتری برای استفاده از فریم ورک مناسب در پروژههای خود داشته باشید.
لینک کوتاه مقاله : https://5ia.ir/QHusIv
کوتاه کننده لینک
کد QR :
آخرین دیدگاهها