نحوه حذف اکانت توییتر

توییتر یک پلتفرم رسانه اجتماعی محبوب برای به اشتراک گذاشتن افکار شما، بحث با غریبه ها و در جریان ماندن از آخرین اخبار و روندها است، اما می تواند خیلی زود خسته شود. در حال حاضر، با در دست داشتن ایلان ماسک، قیمت توییتر بلو نیز افزایش خواهد یافت. در اینجا نحوه حذف دائم اکانت توییتر آورده شده است.

دو مرحله برای حذف حساب توییتر وجود دارد – غیرفعال کردن و سپس حذف.

غیرفعال کردن حساب شما به طور موقت آن را از برنامه حذف می کند. این اساساً راهی است که توییتر به شما ارائه می دهد به این امید که نظر خود را تغییر دهید و قبل از تمام شدن تایمر 30 روزه به برنامه پرنده بازگردید.

با این حال، حساب خود را به مدت 30 روز غیرفعال کنید و برای همیشه از سرورهای توییتر حذف خواهد شد. این بدان معناست که دیگر نمی‌توانید هیچ یک از اطلاعات حساب خود، از جمله توییت‌ها، لایک‌ها، نشانک‌ها یا پیش‌نویس‌ها را بازیابی کنید.

در حالی که هیچ راهی برای تسریع این مراحل و خلاص شدن از شر حساب خود در روز اول وجود ندارد، خوشبختانه غیرفعال کردن (و بعداً حذف) حساب شما یک فرآیند بسیار آسان است.

به همین دلیل، ما به شدت توصیه می کنیم قبل از شروع فرآیند حذف، آرشیو داده های توییتر خود را دانلود کنید.

چه از بحث کردن با غریبه ها در Spaces خسته شده باشید، چه ترس از اینکه ماسک به عنوان مالک جدید سایت چه می کند یا صرفاً به دنبال شروعی تازه در یک حساب جدید هستید، در اینجا نحوه حذف حساب توییتر خود در چند مرحله آورده شده است.

آنچه شما نیاز دارید:

  • کامپیوتر، تبلت یا گوشی هوشمند
  • 30 روز

نسخه کوتاه:

  1. توییتر را باز کنید
  2. به تنظیمات خود بروید
  3. حساب خود را غیرفعال کنید
  4. 30 روز صبر کنید تا برای همیشه حذف شود

نحوه حذف اکانت توییتر

  1. گام
    1

    توییتر را باز کنید

    می توانید حساب توییتر خود را در وب سایت یا در برنامه تلفن همراه حذف کنید. ما از اسکرین شات های یک مرورگر رایانه شخصی استفاده خواهیم کرد. توییتر را باز کنید

  2. گام
    2

    روی نماد More کلیک کنید

    این باید مانند سه نقطه روی دسکتاپ یا نماد توییتر شما در برنامه‌های iOS و Android باشد.بیشتر کلیک کنید

  3. گام
    3

    تنظیمات و حریم خصوصی را انتخاب کنید

    اگر از نسخه دسکتاپ استفاده می کنید، این قسمت در میانه منوی کشویی خواهد بود.روی تنظیمات و حریم خصوصی کلیک کنید

  4. گام
    4

    روی حساب شما کلیک کنید

    همچنین اگر به دنبال ذخیره برخی از توییت‌های خود هستید، می‌توانید آرشیو داده‌های خود را در این مرحله دانلود کنید. روی حساب شما کلیک کنید

  5. گام
    5

    گزینه Deactivate your account را بزنید

    پس از انجام این کار، حساب شما تا زمانی که آن را بازیابی نکنید (در عرض 30 روز) دیگر در توییتر قابل مشاهده نخواهد بود.روی غیرفعال کردن حساب خود کلیک کنید

  6. گام
    6

    30 روز صبر کنید

    اگر نظر خود را در مورد حذف حساب خود تغییر دهید، می توانید آن را در عرض 30 روز دوباره فعال کنید. اگر آن را دست نخورده رها کنید، حساب توییتر شما برای همیشه حذف خواهد شد.روی غیرفعال کردن کلیک کنید

عیب یابی

آیا می توانم حساب توییتر خود را بدون دانستن رمز عبور خود حذف کنم؟

خیر، برای حذف حساب خود باید با رمز عبور وارد شوید. می توانید رمز عبور خود را با استفاده از آدرس ایمیل خود بازنشانی کنید.

چرا اکانت من دوباره فعال می شود؟

اگر به برنامه‌های شخص ثالث اجازه دسترسی به حساب خود را داده‌اید، پس از غیرفعال کردن آن می‌توانند از برنامه دیگری وارد شوند. ساده ترین راه برای جلوگیری از این اتفاق این است که قبل از غیرفعال کردن مجدد، دسترسی شخص ثالث به حساب خود را در تنظیمات توییتر لغو کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک گذاری
سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور هستم کارشناس مهندسی کامپیوتر و مدیر وبسایت نود و هشت زوم. چندین سال است که در حوزه وب فعالیت می کنم و تخصص های اصلیم طراحی سایت و سئو است بعد از یادگیری علاقه زیادی به آموزش دادن دارم

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *