نحوه حذف یا غیرفعال کردن اکانت پینترست

در این مقاله تخصصی از مجله 98zoom میخواهیم از نحوه حذف یا غیرفعال کردن اکانت پینترست
با شما صحبت کنیم ، پس با یک مقاله مفید و آموزشی دیگر از تیم نود و هشت زوم همراه ما باشید :

دلایل مختلفی وجود دارد که چرا ممکن است بخواهید حساب پینترست خود را حذف یا غیرفعال کنید. ممکن است دیگر علاقه ای به استفاده از این پلتفرم نداشته باشید، یا شاید بخواهید از رسانه های اجتماعی فاصله بگیرید، یا شاید بخواهید حساب های خود را به دلیل نگرانی های حفظ حریم خصوصی حذف کنید. به هر دلیلی، ما اینجا هستیم تا شما را راهنمایی کنیم که چگونه حساب پینترست خود را حذف یا غیرفعال کنید.

نحوه حذف یا غیرفعال کردن اکانت پینترست

این مقاله به شما کمک می کند تا بفهمید وقتی حساب پینترست خود را حذف یا غیرفعال می کنید چه اتفاقی می افتد و چگونه این کار را انجام دهید. با این موضوع، اجازه دهید با مقاله شروع کنیم. با این حال، قبل از ادامه مراحل، اجازه دهید ابتدا بفهمیم وقتی یک حساب کاربری Pinterest را حذف می کنید چه اتفاقی می افتد.

وقتی یک اکانت پینترست را حذف می کنید چه اتفاقی می افتد؟

وقتی حساب پینترست خود را حذف می کنید، همه تابلوها، پین ها و اطلاعات نمایه شما پس از 14 روز مهلت برای همیشه از پایگاه داده Pinterest حذف می شوند. در این مدت اکانت شما غیرفعال می شود، بنابراین نمی توانید به آن دسترسی داشته باشید.

وقتی یک اکانت پینترست را حذف می کنید چه اتفاقی می افتد؟

وقتی نمایه Pinterest خود را حذف می کنید، هیچ کس نمی تواند به آن دسترسی داشته باشد یا با پین های شما تعامل داشته باشد. از آنجایی که این یک اقدام دائمی است، اگر می خواهید حساب خود را فعال نگه دارید، در آینده باید یک حساب کاربری جدید از ابتدا ایجاد کنید.

اکنون، اگر از حذف اکانت پینترست خود مطمئن هستید، برای راهنمای گام به گام به بخش بعدی بروید.

چگونه اکانت پینترست خود را برای همیشه از رایانه شخصی حذف کنیم

قبل از حذف، تصاویر و GIF خود را از Pinterest دانلود کنید.

مرحله 1: با استفاده از مرورگر دلخواه خود به وب سایت Pinterest بروید و وارد شوید.

به وب سایت Pinterest بروید

گام 2: روی فلش رو به پایین در گوشه سمت راست بالای تصویر نمایه خود کلیک کنید.

روی فلش پایین کلیک کنید

مرحله 3: از منوی کشویی، تنظیمات را در قسمت گزینه های بیشتر انتخاب کنید.

در قسمت گزینه های بیشتر، تنظیمات را انتخاب کنید

مرحله 4: به مدیریت حساب بروید.

به مدیریت حساب بروید

مرحله 5: به پایین صفحه بروید و روی گزینه Delete account کلیک کنید.

بر روی گزینه Delete account کلیک کنید

مرحله 6: در این صفحه، yاز شما خواسته می شود تا تصمیم خود را تأیید کنید. روی Continue کلیک کنید.

از شما خواسته می شود تا تصمیم خود را تأیید کنید

مرحله 7: یک پیام ظاهر می شود، دلیل خود را برای ترک Pinterest انتخاب کنید و روی ارسال ایمیل کلیک کنید.

بر روی Send email کلیک کنید

مرحله 8: پینترست یک ایمیل برای شما ارسال می کند و از شما می خواهد تصمیم خود را برای حذف حساب خود تأیید کنید. در نامه، روی دکمه “بله، حذف حساب” کلیک کنید.

بر روی دکمه

با این کار، شما با موفقیت حساب پینترست خود را حذف کرده اید. اگر به رایانه شخصی خود دسترسی ندارید اما می خواهید فرآیند حذف حساب را از دستگاه تلفن همراه خود انجام دهید، به خواندن ادامه دهید.

چگونه یک حساب پینترست را از آن حذف کنید؟ اندروید و iOS

اگر دیگر نمی خواهید از Pinterest استفاده کنید، پلت فرم رسانه های اجتماعی حذف حساب خود را از برنامه تلفن همراه نیز آسان می کند. مراحل ذکر شده در زیر برای اندروید و iOS یکسان است.

مرحله 1: برنامه Pinterest را در دستگاه تلفن همراه خود باز کنید و روی عکس نمایه خود از نوار پیمایش پایین ضربه بزنید.

گام 2: روی دکمه سه نقطه در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید.

مرحله 3: از پنجره پاپ آپ Settings و سپس Account management را انتخاب کنید.

مرحله 4: به پایین صفحه مدیریت حساب بروید و روی “حذف داده ها و حساب خود” ضربه بزنید.

مرحله 5: در یک پیام، Pinterest به شما اطلاع می دهد که با حذف حساب چه چیزهایی را از دست خواهید داد. روی Continue ضربه بزنید.

مرحله 6: انتخاب کنید چرا می خواهید ترک کنید و سپس روی ارسال ایمیل ضربه بزنید.

مرحله 7: صندوق ورودی خود را برای ایمیل های Pinterest بررسی کنید. آن را باز کنید و روی دکمه “بله، حذف حساب” کلیک کنید.

شما بروید. شما با موفقیت حساب پینترست خود را برای همیشه حذف کردید. اگر در مورد حذف دائمی حساب پینترست خود مطمئن نیستید، آن را تا زمانی که مطمئن شوید غیرفعال کنید. به خواندن ادامه دهید.

نحوه غیرفعال کردن موقت حساب پینترست

غیرفعال کردن حساب کاربری بسیار ساده و قابل پیگیری است. اما قبل از این، چند نکته وجود دارد که باید بدانید.

وقتی حساب پینترست خود را غیرفعال می کنید چه اتفاقی می افتد؟

وقتی حساب پینترست خود را غیرفعال می کنید، تا زمانی که حساب خود را دوباره روشن نکنید، نمی توانید نمایه، تابلوها یا پین های خود را ببینید. با ورود به حساب کاربری خود و دنبال کردن اعلان‌ها، می‌توانید حساب پینترست خود را ظرف 14 روز پس از غیرفعال کردن دوباره فعال کنید.

وقتی حساب پینترست خود را غیرفعال می کنید چه اتفاقی می افتد؟

اگر ظرف ۱۴ روز حساب پینترست خود را دوباره فعال نکنید، برای همیشه حذف خواهد شد. اگر می خواهید در آینده دوباره از Pinterest استفاده کنید، باید یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید. توجه به این نکته ضروری است که آدرس ایمیل و نام کاربری شما حتی در صورت غیرفعال کردن آن به حساب شما متصل می ماند.

نحوه غیرفعال کردن موقت حساب پینترست در وب

مرحله 1: با استفاده از مرورگر دلخواه خود به وب سایت Pinterest بروید.

به وب سایت Pinterest بروید

گام 2: روی فلش رو به پایین در گوشه سمت راست بالا در کنار عکس نمایه خود کلیک کنید.

روی فلش رو به پایین کلیک کنید

مرحله 3: از منوی کشویی، زیر گزینه های بیشتر، تنظیمات را انتخاب کنید.

زیر گزینه های بیشتر، تنظیمات را انتخاب کنید

مرحله 4: به مدیریت حساب بروید.

به مدیریت حساب بروید

مرحله 5: به پایین صفحه بروید و روی دکمه غیرفعال کردن حساب کلیک کنید.

بر روی دکمه غیرفعال کردن حساب کلیک کنید

مرحله 6: از شما خواسته می شود که تصمیم خود را تأیید کنید. روی Continue کلیک کنید.

روی Continue کلیک کنید

مرحله 7: دلیل خود را برای غیرفعال کردن اکانت انتخاب کرده و روی Deactivate account کلیک کنید.

روی غیرفعال کردن حساب کلیک کنید.

به این ترتیب اکانت پینترست خود را غیرفعال کرده اید. اگر از رایانه شخصی استفاده نمی کنید و می خواهید حساب پینترست خود را با استفاده از برنامه تلفن همراه غیرفعال کنید، می توانید این کار را نیز انجام دهید.

نحوه غیرفعال کردن موقت حساب پینترست با استفاده از اندروید و iOS

مراحل ذکر شده در زیر برای اندروید و iOS یکسان است.

مرحله 1: برنامه Pinterest را در دستگاه تلفن همراه خود باز کنید و روی عکس نمایه خود از نوار پیمایش پایین ضربه بزنید.

گام 2: روی دکمه سه نقطه در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید.

مرحله 3: از پنجره پاپ آپ، تنظیمات را انتخاب کرده و مدیریت حساب را انتخاب کنید.

مرحله 4: به پایین صفحه مدیریت حساب بروید و روی غیرفعال کردن حساب کلیک کنید.

مرحله 5: در یک پیام، Pinterest به شما اطلاع می دهد که با حذف حساب چه چیزهایی را از دست خواهید داد. روی Continue ضربه بزنید.

با آن، yشما بدون هیچ زحمتی حساب پینترست را غیرفعال کرده اید. گفتنی است، اگر سؤالی دارید، بخش سؤالات متداول زیر را بررسی کنید.

سوالات متداول در مورد حذف یا غیرفعال کردن حساب Pinterest

1. آیا حذف اکانت پینترست پین ها را حذف می کند؟

بله، حذف اکانت پینترست تمام پین های مرتبط با آن حساب را حذف می کند. وقتی حساب خود را حذف می کنید، تابلوها، پین ها و اطلاعات نمایه شما دیگر در Pinterest در دسترس نخواهند بود.

2. چقدر تا حذف اکانت پینترست باقی مانده است؟

پینترست 14 روز طول می کشد تا حساب شما را به طور کامل از پایگاه داده خود حذف کند.

3. روزانه چند پین می توانم آپلود کنم؟

پینترست حداکثر محدودیتی برای تعداد پین هایی که می توان روزانه پست کرد ندارد، اما بهتر است به کیفیت کلی و ارتباط محتوایی که به اشتراک می گذارید توجه داشته باشید.

از پینترست خارج شوید

اکنون که می دانید چگونه حساب Pinterest را حذف کنید یا آن را به سرعت و کارآمد غیرفعال کنید، ممکن است این کار را انجام دهید. علاوه بر این، شما همچنین می توانید انتخاب کنید که محتوای موجود در حساب خود را به جای حذف حذف کنید. نحوه حذف برد در Pinterest را بررسی کنید.



امیدواریم از این مقاله مجله نود و هشت زوم نیز استفاده لازم را کرده باشید و در صورت تمایل آنرا با دوستان خود به اشتراک بگذارید و با امتیاز از قسمت پایین و درج نظرات باعث دلگرمی مجموعه مجله 98zoom باشید

امتیاز بدهید
اشتراک گذاری
سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور هستم کارشناس مهندسی کامپیوتر و مدیر وبسایت نود و هشت زوم. چندین سال است که در حوزه وب فعالیت می کنم و تخصص های اصلیم طراحی سایت و سئو است بعد از یادگیری علاقه زیادی به آموزش دادن دارم

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *