چگونه حساب توییتر را خصوصی کنیم و وقتی این کار را انجام می دهید چه اتفاقی می افتد

زمان مطالعه: 8 دقیقه

در این مقاله تخصصی از مجله 98zoom میخواهیم از چگونه حساب توییتر را خصوصی کنیم و وقتی این کار را انجام می دهید چه اتفاقی می افتد
با شما صحبت کنیم ، پس با یک مقاله مفید و آموزشی دیگر از تیم نود و هشت زوم همراه ما باشید :

به طور پیش‌فرض، همه حساب‌های جدید توییتر عمومی هستند و همه می‌توانند توییت‌هایی را که پست می‌کنید ببینند. اما اگر می‌خواهید از توییت‌های خود محافظت کنید و حریم خصوصی خود را حفظ کنید، می‌توانید حساب توییتر خود را خصوصی کنید. بیایید بررسی کنیم که چگونه توییتر را در اندروید، و رایانه شخصی خصوصی کنیم.

چگونه توییتر را خصوصی کنیم

همچنین با خصوصی کردن توییتر متوجه خواهید شد که چه اتفاقی می افتد. این پست همچنین نحوه تأیید، رد یا حذف فالوورها از حساب شخصی توییتر را پوشش می دهد. بیایید درست وارد آن شویم.

چگونه با استفاده از اندروید و آیفون حساب کاربری خود را در توییتر خصوصی کنیم

مرحله 1: برنامه توییتر را روی تلفن همراه خود باز کنید.

گام 2: روی نماد تصویر نمایه در گوشه سمت چپ بالا ضربه بزنید.

مرحله 3: روی تنظیمات و پشتیبانی و سپس تنظیمات و حریم خصوصی ضربه بزنید.

مرحله 4: حریم خصوصی و ایمنی و پس از آن مخاطبین و برچسب گذاری را انتخاب کنید.

مرحله 5: کلید کنار محافظت از توییت‌ها را فعال کنید تا توییت‌ها خصوصی شوند.

نکته: آموزش رفع عدم کارکرد توییتر در آیفون و اندروید.

چگونه حساب توییتر خود را در رایانه شخصی قفل کنید

مرحله 1: توییتر را در مرورگر رایانه خود باز کنید.

گام 2: از نوار کناری سمت چپ روی گزینه More کلیک کنید.

مرحله 3: تنظیمات و پشتیبانی و سپس تنظیمات و حریم خصوصی را انتخاب کنید.

مرحله 4: به بخش حریم خصوصی و ایمنی و سپس مخاطبین و برچسب گذاری بروید.

مرحله 5: کادر کنار محافظت از توییت‌ها را علامت بزنید تا حساب توییتر شما قفل شود.

وقتی یک حساب توییتر را خصوصی می کنید چه اتفاقی می افتد

وقتی می سازید توییتر خصوصی، موارد زیر رخ خواهد داد:

نماد قفل

یک نماد قفل در کنار نام کاربری توییتر شما ظاهر می شود که نشان می دهد یک حساب خصوصی است.

توییت ها

هنگامی که حریم خصوصی را در حساب توییتر خود تنظیم می کنید، توییت های موجود شما را فقط دنبال کنندگان شما می توانند ببینند. به طور مشابه، توییت هایی که پس از خصوصی کردن حساب خود ارسال می کنید، فقط برای دنبال کنندگان قابل مشاهده خواهند بود. هر کسی که حساب شما را دنبال نمی کند نمی تواند توییت های شما را ببیند. حتی اگر شخص یک لینک توییت را به اشتراک بگذارد، کار نمی کند و خطا نشان می دهد.

شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید :  4 بهترین راه حل برای "این تنظیمات توسط یک خطای نمایه پیکربندی شده اند" در مک

پاسخ می دهد

وقتی به حسابی که شما را دنبال می کند پاسخ می دهید، او می تواند پاسخ توییت شما را ببیند. اما، وقتی به حسابی پاسخ می‌دهید که شما را دنبال نمی‌کند، او آن توییت را نخواهد دید. زیرا از نظر فنی پاسخ همچنان یک توییت است و توییت های شما را فقط دنبال کنندگان شما می توانند ببینند.

نکته حرفه ای: نحوه دیدن محتوای حساس در توییتر را بیاموزید.

پیروان

پس از خصوصی کردن حساب توییتر، هیچ اتفاقی برای لیست فالوورهای موجود نخواهد افتاد. آنها همچنان می توانند توییت های شما را ببینند و با آنها تعامل داشته باشند. با این حال، افراد جدید نمی توانند مستقیماً شما را دنبال کنند. هر زمان که کسی شما را دنبال کند، درخواستی دریافت خواهید کرد. این درخواست به بخش دنبال کنندگان در انتظار می رود که از آنجا می توانید فالوورهای جدید را تأیید یا رد کنید. فالوورهای تایید شده می توانند توییت های قدیمی و جدید شما را که پست می کنید ببینند.

بازنشر

توییت های یک حساب خصوصی را نمی توان بازتوییت کرد یا نقل قول کرد. دکمه Retweet در حساب های خصوصی توییتر به رنگ خاکستری ظاهر می شود. با این حال، لطفاً توجه داشته باشید که هر کسی می‌تواند محتوای توییت را کپی کند یا یک اسکرین شات بگیرد و آن را با دیگران به اشتراک بگذارد.

توییت های محافظت شده شما را فقط دنبال کنندگان شما می توانند جستجو کنند. این موارد در نتایج جستجوی عمومی در توییتر ظاهر نمی شوند. به همین ترتیب، وقتی حساب خود را خصوصی می کنید، توییت های شما در موتورهای جستجوی شخص ثالث مانند Google ظاهر نمی شوند.

نحوه تایید یا رد فالوورهای جدید در توییتر

همانطور که در بالا ذکر شد، هنگام محافظت از حساب خود، باید به صورت دستی درخواست های فالوور جدید را تأیید یا رد کنید. در اینجا نحوه انجام آن آمده است.

مشاهده درخواست های فالوور در

مرحله 1: برنامه توییتر را در موبایل خود باز کنید.

گام 2: روی نماد تصویر نمایه در بالا ضربه بزنید و درخواست های دنبال کننده را از منو انتخاب کنید.

مرحله 3: برای پذیرش درخواست، نماد Checkmark را فشار دهید یا برای رد کردن آن، نماد X را فشار دهید.

مشاهده درخواست فالوور در کامپیوتر

مرحله 1: توییتر را در رایانه خود باز کنید.

گام 2: از نوار کناری سمت چپ روی More کلیک کنید.

شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید :  13 نکته برای رفع ناهمواری تخلیه باتری AirPods چپ و راست

مرحله 3: درخواست های دنبال کننده را از منو انتخاب کنید.

مرحله 4: برای تایید یا رد درخواست روی Accept یا Decline کلیک کنید.

چگونه فالوورهای موجود را از حساب توییتر خود حذف کنیم؟

اگر نمی خواهید هیچ یک از فالوورهای فعلی شما توییت های شما را ببینند، می توانید آنها را از لیست دنبال کنندگان خود حذف کنید. خوشبختانه به آنها اطلاع داده نمی شود که آنها را حذف کرده اید. آنها باید دوباره شما را دنبال کنند تا توییت های شما را ببینند.

این مراحل را برای حذف دنبال کنندگان از توییتر در رایانه شخصی دنبال کنید. شما نمی توانید آن را در برنامه های تلفن همراه انجام دهید.

مرحله 1: در وب سایت توییتر، روی گزینه Profile در نوار کناری سمت چپ کلیک کنید تا صفحه نمایه شما باز شود.

گام 2: برای مشاهده لیست فالوورها روی گزینه Followers کلیک کنید.

مرحله 3: روی نماد سه نقطه در کنار فالووری که می خواهید حذف کنید کلیک کنید.

مرحله 4: از منو گزینه Remove this follower را انتخاب کنید.

چگونه حساب توییتر خود را عمومی کنیم

برای لغو خصوصی اکانت توییتر خود، مراحل مشابهی را که اکانت خود را خصوصی می کنید دنبال کنید و تیک گزینه Protect tweets را بردارید. هنگامی که حساب توییتر خود را دوباره عمومی می کنید، توییت های محافظت شده قبلی شما برای همه قابل مشاهده خواهد بود. و هر درخواست فالو معلق یا باید به صورت دستی پذیرفته شود یا باید دوباره شما را دنبال کند.

سوالات متداول درباره خصوصی کردن حساب توییتر خود

1. چگونه متوجه شوید که حساب توییتر خصوصی است؟

نماد قفل را در کنار نام کاربری حساب‌های خصوصی، چه حساب کاربری خود یا شخص دیگری، مشاهده خواهید کرد.

2. آیا می توانید ببینید که آیا کسی از توییتر شما اسکرین شات می گیرد؟

خیر. اگر کسی از توییت های شما اسکرین شات بگیرد، چه محافظت شده یا محافظت نشده، توییتر به شما اطلاع نمی دهد.

3. آیا مردم می توانند آنچه را که دوست دارید در یک حساب کاربری خصوصی توییتر ببینند؟

برای نمایه‌های عمومی، هر کسی می‌تواند توییت‌های پسندیده را ببیند. اما در مورد های خصوصی، فقط فالوورهای شما می توانند توییت های لایک شده شما را ببینند.

3. چرا کسی باید توییتر خود را خصوصی کند؟

دلایل زیادی وجود دارد که چرا شخصی یک حساب کاربری را در توییتر خصوصی می کند. برای شروع، همه از تعامل با غریبه ها لذت نمی برند. محافظت از توییت ها کنترل حریم خصوصی را در دست صاحب حساب می دهد تا آنها بتوانند تصمیم بگیرند که چه کسی می تواند توییت های آنها را ببیند. به طور مشابه، یک سازمان می تواند یک حساب توییتر محافظت شده برای برخی از کارمندان خود داشته باشد که در آن به روزرسانی ها را ارسال می کنند. امروزه بسیاری از مردم توییتر خود را به دلیل حملات آنلاین خصوصی می کنند و فرهنگ را لغو می کنند.

از حساب های خود محافظت کنید

امیدوارم با خصوصی کردن حساب توییتر خود توانسته باشید از توییت های خود محافظت کنید. به طور مشابه، نحوه قفل کردن فیس بوک را بیاموزید. همچنین، بهترین تنظیمات حریم خصوصی برای اینستاگرام را بررسی کنید. در شبکه های اجتماعی ایمن بمانید!



امیدواریم از این مقاله مجله نود و هشت زوم نیز استفاده لازم را کرده باشید و در صورت تمایل آنرا با دوستان خود به اشتراک بگذارید و با امتیاز از قسمت پایین و درج نظرات باعث دلگرمی مجموعه مجله 98zoom باشید

امتیاز بدهید

لینک کوتاه مقاله : https://5ia.ir/jtx
کوتاه کننده لینک
کد QR :
اشتراک گذاری
سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور هستم کارشناس مهندسی کامپیوتر و مدیر وبسایت نود و هشت زوم. چندین سال است که در حوزه وب فعالیت می کنم و تخصص های اصلیم طراحی سایت و سئو است بعد از یادگیری علاقه زیادی به آموزش دادن دارم

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *