گیتای می خواهد یک نیروی کار رباتیک برای ماه و مریخ بسازد

زمان مطالعه: 3 دقیقه

به گزارش سایت نود و هشت زوم گیتای می خواهد یک نیروی کار رباتیک برای ماه و مریخ بسازد
که در این بخش به محتوای این خبر با شما کاربران گرامی خواهیم پرداخت

آنجا مجموعه ای از ابتکارات فضایی تجاری متمرکز بر ماه است، با شرکت های تاسیس شده و تازه کارها که همگی به دنبال تبدیل آن سنگ سرد و خاکستری به یک مرکز پر رونق برای فعالیت های علمی و صنعتی هستند. اما این آینده احتمالاً بدون مجموعه ای از کمک های روباتیک غیرممکن خواهد بود.

استارت‌آپ توکیو Gitai فکر می‌کند که ربات‌های خودمختار، به جای نیروی انسانی، می‌توانند و باید برای تحقق این چشم‌انداز استفاده شوند. این شرکت فکر می‌کند که ربات‌ها می‌توانند برای بسیاری از فعالیت‌ها در فضا استفاده شوند – از مونتاژ گرفته تا بازرسی و انجام تعمیر و نگهداری معمول. برای این منظور، این شرکت یک بازوی رباتیک و یک مریخ نورد روباتیک برای کاربردهای فضایی توسعه داده است.

فناوری آن همچنان علاقه سرمایه گذاران را به خود جلب کرده است، به طوری که این شرکت امروز اعلام کرد که 30 میلیون دلار (4 میلیارد ین) را در دور توسعه سری B از صندوق های سرمایه گذاری و شرکت های سرمایه گذاری ژاپنی بسته است. اینها عبارتند از صندوق‌های Global Brain CVC، DCI Venture Growth Fund، Dai-ichi Life Insurance Company، Ltd، ANRI III Investment Partnership، ANRI I-II-III Annex Investment Limited Partnership، NVC No. 1 Limited Liability Partnership، JIC Venture Growth. مشارکت محدود سرمایه گذاری صندوق 2، شرکت توسعه نیروی برق و مشارکت محدود میتسوبیشی UFJ Capital IX.

گیتای در حال برنامه ریزی برای هدایت تمام بودجه جدید به سمت ایجاد نیروی کار مستقر در ایالات متحده و گسترش ظرفیت تولید و آزمایش در ایالات متحده است. این نشان می دهد که این استارتاپ چقدر فعالیت های آمریکایی خود را جدی می گیرد.

شو ناکانوسه، مدیرعامل Gitai در مصاحبه اخیر خود گفت: “ما در ایالات متحده سرمایه گذاری خواهیم کرد.” ناکانوسه که به تازگی به منطقه لس آنجلس نقل مکان کرده است، گفت که بیش از نیمی از نیروی کار ژاپنی از جمله مهندسان نیز به ایالات متحده نقل مکان کرده اند. امسال و 40 تا 50 تا پایان سال آینده.

این شرکت در حال ساخت تجهیزات آزمایشی برای روباتیک خود است، از جمله یک محیط ساختگی ماه و یک اتاقک خلاء.

هدف نهایی این است که سطح آمادگی تکنولوژیکی – یک سیستم اندازه‌گیری که توسط ناسا و سایر برنامه‌های دولتی برای ارزیابی بلوغ هر فناوری معین استفاده می‌شود – در دو محصول اصلی ربات آن افزایش یابد. این بازوی رباتیک قبلاً زمانی را در فضا گذرانده است، زمانی که این شرکت یک نمایش فناوری با آن در ایستگاه فضایی بین‌المللی در سال 2021 انجام داد. گیتای در حال حاضر در حال آماده شدن برای دومین نسخه نمایشی فناوری بازوی رباتیک در سال آینده است – که در خارج از این بازوی رباتیک برگزار می‌شود. ISS، تلاش بسیار دشوارتری است – و امیدوار است که مریخ نورد را در اوایل سال 2026 به ماه بفرستد.

اعتبار تصویر: گیتای

اینها گام های بزرگی برای استارتاپ هفت ساله است، به ویژه با توجه به اینکه هدف اولیه شرکت لزوما ورود به بازار فضا نبود. ناکانوسه در مصاحبه اخیرش توضیح داد که وقتی شرکت را تاسیس کرد، صنعت فضایی آخرین بازار لیست او بود. او گفت: «من به دنبال فرصت‌های عملی و سالم‌تر بودم.

اما او به سرعت متوجه شد که روبات‌های زمینی باید بر یک چالش بزرگ بازار غلبه کنند: نیروی کار. او توضیح داد: «غلبه بر نیروی انسانی برای ظرفیت روباتیک، به ویژه از نظر هزینه، بسیار دشوار است.

از سوی دیگر، صنعت فضایی فرصت های منحصر به فردی را برای توسعه دهندگان رباتیک ارائه می دهد. در حال حاضر، بازوهای رباتیک متصل به ایستگاه فضایی گران قیمت هستند – ارزش برنامه چند مرحله ای برای توسعه بازوی روباتیک نسل سوم Canadarm که به بیرون ایستگاه فضایی متصل شده است، 1.2 میلیارد دلار است. اما نیروی کار فضانورد نیز راه حل نیست: فرستادن یک انسان به فضا هنوز بسیار پرهزینه و خطرناک است، چه رسد به فرستادن آنها برای انجام فعالیت های خارج از ایستگاه.

شرکت‌های خصوصی که در حال توسعه ایستگاه‌های فضایی خصوصی هستند – که شامل Vast، Blue Origin، Voyager Space و Axiom Space می‌شود – احتمالاً به دنبال جایگزین‌های ارزان‌تری برای رباتیک قدیمی در ISS هستند. گیتای می تواند این نیاز قریب الوقوع بازار را با بازوی روباتیک خود برطرف کند.

ناکانوز گفت: «در حالی که SpaceX و Blue Origin هزینه حمل و نقل به فضا را تا 100 برابر کاهش می دهند، ما در Gitai چالش کاهش هزینه های نیروی کار را تا 100 برابر می کنیم. ما بیشترین نیروی کار را برای ماه و مریخ فراهم خواهیم کرد و زیرساخت هایی مانند پنل های خورشیدی، آنتن های ارتباطی، ژنراتورهای سوخت و ماژول های سکونت را خواهیم ساخت.

امیدواریم از این مقاله مجله نود و هشت زوم نیز استفاده لازم را کرده باشید و در صورت تمایل آنرا با دوستان خود به اشتراک بگذارید و با امتیاز از قسمت پایین و درج نظرات باعث دلگرمی مجموعه مجله 98zoom باشید

امتیاز بدهید

لینک کوتاه مقاله : https://5ia.ir/mqugVy
کوتاه کننده لینک
کد QR :
اشتراک گذاری
سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور هستم کارشناس مهندسی کامپیوتر و مدیر وبسایت نود و هشت زوم. چندین سال است که در حوزه وب فعالیت می کنم و تخصص های اصلیم طراحی سایت و سئو است بعد از یادگیری علاقه زیادی به آموزش دادن دارم

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *