7 راه برای اینکه بفهمید کسی شما را در تلگرام بلاک کرده است

زمان مطالعه: 5 دقیقه

در این مقاله تخصصی از مجله 98zoom میخواهیم از 7 راه برای اینکه بفهمید کسی شما را در بلاک کرده است
با شما صحبت کنیم ، پس با یک مقاله مفید و آموزشی دیگر از تیم نود و هشت زوم همراه ما باشید :

اگر نمی توانید در تلگرام با شخصی ارتباط برقرار کنید، اولین فرض شما این است که بلاک شده اید. با این حال، اگر به این فکر می‌کنید که صرفاً به این دلیل که نمی‌توانید عکس نمایه آن‌ها را ببینید یا پیام‌هایتان ارسال نمی‌شوند، ممکن است اشتباه کنید. اگر در تلگرام بلاک شده باشید، اتفاقات بیشتری می افتد. از این رو، برای تأیید همین موضوع، تمام راه‌هایی را به شما نشان می‌دهیم که بفهمید کسی شما را در تلگرام بلاک کرده است یا خیر.

تنها در صورتی که همه رویدادهای فهرست شده در زیر بررسی شوند، از دسترسی به مخاطب در تلگرام مسدود شده‌اید. بنابراین قبل از اینکه به این نتیجه برسید که بلاک شده اید، تمام نکات را مرور کنید. بیایید با بررسی اینکه آیا پیام‌ها در تلگرام ارسال می‌شوند یا خیر شروع می‌کنیم.

1. بررسی کنید که آیا پیام ها در حال تحویل به حساب تلگرام هستند یا خیر

اگر یک علامت برای پیام های ارسالی مشاهده کردید به این معنی است که پیام در تلگرام به کاربر تحویل داده نشده است. اگر متوجه شده‌اید که پیام‌ها قبلاً با دو تیک ارسال می‌شدند، و اگر اکنون یک علامت تکی مشاهده می‌کنید – و برای مدت طولانی تغییر نمی‌کند، این احتمال وجود دارد که در تلگرام بلاک شده باشید.

با این حال، این قطعی نیست، زیرا ممکن است با چند مشکل اتصال به شبکه مواجه شوید که مانع از ارسال پیام در تلگرام می شود. علاوه بر این، شخصی که می‌خواهید در تلگرام با او تماس بگیرید ممکن است با مشکلات شبکه مواجه باشد یا برنامه را حذف نصب کرده باشد.

شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید :  Samsung Unpacked 2023: گوشی های تاشو و هر چیزی که انتظار داریم ببینیم

بنابراین، باید چند رویداد دیگر را بررسی کنید تا به این نتیجه برسید که بلاک شده اید.

2. تصویر نمایه با حروف اولیه جایگزین خواهد شد

اگر شخصی شما را در تلگرام بلاک کند، نمی توانید عکس آن شخص را ببینید. با حروف اول مخاطب جایگزین می شود. با این حال، این امکان وجود دارد که کاربر تصویر نمایشی خود را حذف کرده یا چند تنظیمات حریم خصوصی را تغییر داده باشد که به شما اجازه نمی دهد عکس نمایه خود را ببینید.

با این حال، حتی اگر شما را مسدود کرده باشند، همچنان می توانید بیوگرافی آنها را مشاهده و بخوانید.

3. شما نمی توانید وضعیت آنلاین آنها را ببینید

اگر می‌خواهید با حسابی صحبت کنید که شما را مسدود کرده است، حتی اگر آنلاین باشد، نمی‌توانید وضعیت کاربر را ببینید. بنابراین، نشانگر “آنلاین” را در زیر نام کاربری نخواهید دید. با این حال، این امکان نیز وجود دارد که آنها آفلاین باشند و در حال حاضر از تلگرام استفاده نکنند.

4. نمی توانید وضعیت فعالیت آنها را ببینید

اگر شخصی شما را در تلگرام بلاک کرده باشد، نمی توانید وضعیت فعالیت او را ببینید. حتی اگر از تلگرام استفاده می‌کنند یا اخیراً آنلاین بوده‌اند، تلگرام به شما پیام «آخرین بازدید طولانی‌شده» را نشان می‌دهد.

5. نمی توانید با حساب تماس صوتی یا تصویری تماس بگیرید

اگر شخصی شما را در تلگرام بلاک کند، نمی توانید با حساب او تماس صوتی یا تصویری برقرار کنید. تلگرام پیامی را نشان می‌دهد که می‌گوید «تماس انجام نشد» و همچنین ممکن است بگوید حسابی که شما را مسدود کرده است، چند تنظیمات حریم خصوصی را تغییر داده است که از تماس شما با آن‌ها جلوگیری می‌کند.

6. نمی توانید حساب را به یک گروهی اضافه کنید

اگر حسابی شما را مسدود کرده باشد، نمی توانید آنها را به یک چت گروهی اضافه کنید. با این حال، این امکان وجود دارد که آنها چند تنظیمات حفظ حریم خصوصی داشته باشند که از اضافه کردن آنها به یک چت گروهی جلوگیری می کند. اما این قطعی‌ترین شواهدی است که می‌دانید آیا در تلگرام بلاک شده‌اید، زیرا ممکن است پیامی با مضمون «USER_IS_BLOCKED» ببینید.

شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید :  5 روش برتر برای رفع عدم نمایش مخاطبین Outlook در ویندوز 11

یا نمی‌توانید آن‌ها را به گروه اضافه کنید و تلگرام می‌گوید که برای پیوستن به گروه باید دعوت‌نامه‌ای را برای آن‌ها ارسال کنید – که اگر شما را بلاک کرده باشند، نمی‌توانید آن را ارسال کنید.

7. بررسی کنید که آیا حساب حذف شده است یا خیر

اگر اکانت در تلگرام حذف شده باشد، نمی توانید هیچ یک از فعالیت های بالا را انجام دهید. خوشبختانه اپلیکیشن تلگرام به شما اطلاع می دهد که آیا یک حساب کاربری حذف شده است. با این حال، ممکن است مدتی طول بکشد تا تغییرات منعکس شوند. بنابراین اپلیکیشن تلگرام را مجددا راه اندازی کنید و بررسی کنید که آیا اکانت حذف شده است یا خیر.

اکانت تلگرام حذف شد

سوالات متداول در مورد مسدود کردن کاربران در تلگرام

1. آیا حساب مسدود شده می تواند شماره تلفن شما را در تلگرام ببیند؟

اگر مخاطب شما را ذخیره کرده باشند، می توانند شماره تلفن شما را در تلگرام ببینند. با این حال، می توانید شماره تلفن خود را در تلگرام مخفی کنید تا از اشتراک گذاری شماره خود جلوگیری کنید.

2. چگونه یک گروه را در تلگرام بلاک کنیم؟

می توانید از یک گروه خارج شوید تا پیامک های یک گروه در تلگرام را مسدود کنید.

3. آیا فرد بلاک شده می تواند بیو من را در تلگرام ببیند؟

آره. یک حساب مسدود شده می تواند بیوگرافی شما را در تلگرام بخواند.

4. آیا می توانید پیام های اکانت مسدود شده در تلگرام را بخوانید؟

آره. حتی اگر کسی شما را در تلگرام بلاک کند، می توانید پیام های موجود در چت خود را بخوانید. مسدود کردن حساب هیچ پیامی را حذف نمی کند.

5. اگر کسی مرا در تلگرام بلاک کرده باشد، آیا می توانم آخرین بازدید او را ببینم؟

خیر. با این حال، تلگرام وضعیت فعالیت تقلبی را نشان می‌دهد که می‌گوید «خیلی وقت پیش دیده شده‌ام».

اگر بلاک شده اید را تأیید کنید

تلگرام اعلان صریحی مبنی بر بلاک شدن شخصی ارائه نمی دهد. بنابراین، اگر تمام موارد ذکر شده در بالا را علامت بزنید، متاسفانه در تلگرام بلاک شده اید. با این حال، اگر فقط چند مورد از نکات بالا را می بینید، زود نتیجه نگیرید. مستقیماً با آن شخص صحبت کنید یا کمی صبر کنید تا تأییدیه دریافت کنید.



امیدواریم از این مقاله مجله نود و هشت زوم نیز استفاده لازم را کرده باشید و در صورت تمایل آنرا با دوستان خود به اشتراک بگذارید و با امتیاز از قسمت پایین و درج نظرات باعث دلگرمی مجموعه مجله 98zoom باشید

امتیاز بدهید

لینک کوتاه مقاله : https://5ia.ir/GyRLdx
کوتاه کننده لینک
کد QR :
اشتراک گذاری
سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور هستم کارشناس مهندسی کامپیوتر و مدیر وبسایت نود و هشت زوم. چندین سال است که در حوزه وب فعالیت می کنم و تخصص های اصلیم طراحی سایت و سئو است بعد از یادگیری علاقه زیادی به آموزش دادن دارم

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *