Peak XV Partners از Digantara هند حمایت می کند تا آگاهی موقعیتی فضایی را به پیش ببرد

زمان مطالعه: 5 دقیقه

به گزارش سایت نود و هشت زوم Peak XV Partners از Digantara هند حمایت می کند تا آگاهی موقعیتی فضایی را به پیش ببرد
که در این بخش به محتوای این خبر با شما کاربران گرامی خواهیم پرداخت

Digantara، یک استارت‌آپ فناوری فضایی هندی که بر روی آگاهی از موقعیت فضایی کار می‌کند، 10 میلیون دلار در دور سرمایه‌گذاری به رهبری Peak XV Partners (سکویا پایتخت هند و آسیای جنوب شرقی سابق) جمع‌آوری کرده است، زیرا قصد دارد عملیات فضایی تجاری و مدیریت ترافیک ماهواره‌ای را آغاز کند. . این به ویژه اولین سرمایه گذاری در فناوری فضایی توسط سرمایه گذار مشهور است.

دور سرمایه گذاری تمام سهام سری A1 شاهد مشارکت سرمایه گذار فعلی استارت آپ کالااری کپیتال بود. همچنین شرکت VC ژاپنی Global Brain، Campus Fund و بنیانگذاران IIFL Wealth را به جدول اصلی خود معرفی کرد. این استارت‌آپ چهار ساله تا به امروز 12.5 میلیون دلار جمع‌آوری کرده است، از جمله سرمایه اولیه 2.5 میلیون دلاری از Kalaari Capital در سال 2021.

فضا به یک قلمرو فریبنده تبدیل شده است و توجه دولت ها، نهادهای عمومی مانند ناسا، آژانس فضایی اروپا (ESA) و همچنین شرکت های خصوصی مختلف در سراسر جهان را به خود جلب کرده است. اما با افزایش تعداد کنانی که به صنعت فضایی می پیوندند، نگرانی فزاینده ای در مورد زباله ها و اشیاء بالقوه خطرناکی که می توانند به فضاپیماها آسیب برسانند، وجود دارد. این اشیاء اغلب برای شناسایی بسیار کوچک هستند و تهدیدی قابل توجه برای ماموریت های فضایی موفق هستند. Digantara در تلاش است تا با استفاده از زیرساخت های خود که توسط مجموعه ای از ماهواره ها و نرم افزارها پشتیبانی می شود، این مشکل را حل کند.

این استارت آپ مستقر در بنگلور که در دسامبر 2018 توسط مهندسان هندی انیرود شارما، راهول روات و تنویر احمد تأسیس شد، در حال توسعه یک راه حل نهایی به نام «Space – Mission Assurance Platform» یا «Space – MAP» برای رسیدگی به مشکلات فضا است. عملیات و آگاهی از موقعیت این از داده های منابع مختلف از جمله ماهواره های خود استارت آپ و اپراتورهای ماهواره ای تجاری و همچنین سازمان های دولتی و شرکت های خصوصی استفاده می کند.

شارما، یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل دیگانتارا، در مصاحبه ای گفت: «ما کاری مشابه کاری که گوگل با نقشه های گوگل انجام می دهد، انجام می دهیم، که داده ها را جمع سپاری می کند.

پس از جمع‌آوری داده‌ها، استارت‌آپ آن‌ها را در موقعیت‌های مداری پردازش می‌کند که بعداً برای ارائه اطلاعات تصمیم‌گیری به تجزیه و تحلیل تبدیل می‌شوند.

این نرم افزار نباید مانند هر نرم افزاری باشد که قبلاً دنیا استفاده کرده است. این بیشتر یک تجربه همهجانبه است که ما با پلتفرم نرم افزاری خود در اختیار کاربران قرار می دهیم.”

شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید :  5 راه حل برتر که پاکسازی دیسک در ویندوز کار نمی کند

این استارت آپ سه ماژول ارائه می دهد: یکی برای دفاع با عملکردهایی مانند غربالگری حجمی و تحلیل الگوی رفتار ماهواره ای، دومی برای مشتریان تجاری با خدمات طراحی ماشین و سومی برای بیمه با گزارش های ریسک برای هر مدار و تعیین ریسک.

شارما به TechCrunch گفت که با افزایش تعداد ماهواره ها، بیمه در صنعت فضایی حیاتی خواهد شد. او معتقد است که پلتفرم Digantara به شرکت های بیمه کمک می کند تا خطرات را در چنین مواردی بهتر درک کنند.

آژانس‌های فضایی در ایالات متحده، اروپا و روسیه برای مدتی برنامه‌های آگاهی از موقعیت فضایی خود را برای نظارت بر اجسام در مدار و پیش‌بینی حرکات آنها داشته‌اند. اما شارما گفت که این برنامه ها برای تصمیم گیری بهتر یک اپراتور ماهواره کافی نیست. در واقع، او خاطرنشان کرد که پلتفرم Digantara به عنوان یک “لایه اضافی” به آنچه این آژانس ها ارائه کرده اند عمل می کند.

در کنار آژانس‌های فضایی، استارت‌آپ‌ها و شرکت‌هایی از جمله LeoLabs، Slingshot Aerospace و ExoAnalytic Solutions در ایالات متحده راه‌حل‌های رقابتی را برای ردیابی اجرام فضایی ارائه می‌کنند. با این وجود، شارما گفت که دیگانتارا این کار را متفاوت انجام می دهد. وی خاطرنشان کرد: اکثر این بازیکنان موجود از رادارها و تلسکوپ‌های زمینی برای ردیابی اجرام فضایی استفاده می‌کنند و فرآیند استانداردی برای ارائه آنالیز از طریق نرم‌افزار دارند.

دیگانتارا با استفاده از ترکیب حسگر و داده رویکرد متفاوتی در پیش گرفته است. یکی از بنیانگذاران تأکید کرد که این امکان جمع‌آوری داده‌ها را نه تنها از یک نوع حسگر، بلکه از چندین حسگر و منبع فراهم می‌کند و امکان جمع‌سپاری داده‌ها را فراهم می‌کند.

دیگانتارا از زمان آغاز به کار خود، دو ماموریت نمایشی، از جمله آخرین ماموریت با اسپیس ایکس در ژانویه، انجام داده است. با این حال، هنوز ماموریت ماهواره ای تجاری خود را آغاز نکرده است، که تحت آن مجموعه ای متشکل از هشت ماهواره را در مدارهایی بین 311 تا 497 مایل (500 تا 800 کیلومتر) پرتاب خواهد کرد. این بخش از فضا که مدار پایین زمین (LEO) نامیده می شود، متراکم ترین مسیرهای فضا را با ترافیک تجاری عظیم و تراکم زباله بالا پوشش می دهد. برای مثال استارلینک اسپیس ایکس در LEO کار می کند.

شارما با بیان اینکه یکی از این هشت ماموریت ماهواره ای در سال جاری پرتاب می شود، افزود که بسته به نتیجه، استارت آپ تصمیم می گیرد پرتاب های زیر را ادامه دهد.

Digantara به دنبال راه اندازی پلت فرم نرم افزاری خود در سه ماهه دوم سال 2024 به عنوان یک مدل SaaS است. در ابتدا به عنوان یک سرویس بتا در اختیار سازمان های دولتی در هند و سنگاپور قرار خواهد گرفت. این استارت آپ همچنین قصد دارد با دولت بریتانیا همکاری کند.

شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید :  6 بهترین محرک بازی موبایل برای PUBG، COD Mobile، Free Fire و موارد دیگر

اخیراً، دیگانتارا حضور خود را به سنگاپور گسترش داد و همچنین اولین رصدخانه نوری آگاهی موقعیت فضایی تجاری هند را در ایالت شمالی اوتراکند تأسیس کرد. شارما به TechCrunch گفت که این استارت آپ قصد دارد دفاتر خود را در ایالات متحده و اروپا – علاوه بر همکاری با مشتریان جدید و فعلی در آسیای جنوب شرقی و هند – داشته باشد.

بودجه جدید به گسترش حضور استارتاپ در بازار در کنار ایجاد زیرساخت های سخت افزاری با پرتاب ماهواره های برنامه ریزی شده و توسعه نرم افزار آن کمک می کند. این استارتاپ همچنین به دنبال استخدام کارکنان بیشتری برای گسترش تیم 30 نفره خود است.

تیم Digantara در حال کار برای ایجاد پیشرفته ترین زیرساخت جمع آوری داده SSA است. ما معتقدیم که این منجر به توانایی قابل توجهی در چرخه حیات مدیریت ماهواره ها می شود که بازاری به سرعت در حال رشد است. ما از شراکت با انیرود، راهول و تنویر در این سفر هیجان زده هستیم.»

به طور کلی، هند به بازاری جذاب برای سرمایه گذارانی تبدیل شده است که به دنبال سرمایه گذاری در استارتاپ های نوظهور فناوری فضایی هستند. این کشور آسیای جنوبی در حال حاضر بیش از 100 استارت آپ دارد که طیف گسترده ای از زمینه ها مانند توسعه ماهواره، پرتابگرها و تصاویر ابرطیفی زمین را پوشش می دهند. دولت هند اخیراً سیاست فضایی جدید خود را برای ایجاد دستورالعمل ها و قوانینی برای اکوسیستم فضایی کشور و جزئیات مشارکت عمومی و خصوصی معرفی کرده است. فناوری های بزرگ از جمله گوگل و نیز علاقه خود را به استارت آپ های فناوری فضایی هند نشان داده اند.

طبق آخرین داده‌هایی که انجمن فضایی هند (ISpA) با TechCrunch به اشتراک گذاشته است، استارت‌آپ‌های فناوری فضایی هند نزدیک به ۲۹۴ میلیون دلار جمع‌آوری کرده‌اند که ۳۷.۶۲ میلیون دلار در سال ۲۰۲۳ تزریق شده است.

با این حال، سرمایه‌گذاران جهانی و استارت‌آپ‌هایی که به دنبال جمع‌آوری سرمایه از VC‌های بین‌المللی هستند، در حال حاضر دستورالعمل‌های سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی روشنی را برای صنعت فضایی پیش‌بینی می‌کنند تا پتانسیل کسب‌وکار خود را به طور مؤثرتری ارزیابی کنند.

امیدواریم از این مقاله مجله نود و هشت زوم نیز استفاده لازم را کرده باشید و در صورت تمایل آنرا با دوستان خود به اشتراک بگذارید و با امتیاز از قسمت پایین و درج نظرات باعث دلگرمی مجموعه مجله 98zoom باشید

امتیاز بدهید

لینک کوتاه مقاله : https://5ia.ir/lllsBP
کوتاه کننده لینک
کد QR :
اشتراک گذاری
سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور هستم کارشناس مهندسی کامپیوتر و مدیر وبسایت نود و هشت زوم. چندین سال است که در حوزه وب فعالیت می کنم و تخصص های اصلیم طراحی سایت و سئو است بعد از یادگیری علاقه زیادی به آموزش دادن دارم

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *