Rocsys می‌خواهد شارژ خودروهای برقی را به‌طور خودکار از پورت‌ها و یاردها شروع کند

زمان مطالعه: 3 دقیقه

به گزارش سایت نود و هشت زوم Rocsys می‌خواهد شارژ خودروهای برقی را به‌طور خودکار از پورت‌ها و یاردها شروع کند
که در این بخش به محتوای این خبر با شما کاربران گرامی خواهیم پرداخت

بخش لجستیک آمریکا در حال تبدیل شدن به برق و خودمختاری است، و Rocsys، یک استارتاپ هلندی، می‌خواهد به این نقطه شیرین در میانه راه برسد.

Rocsys یک بازوی رباتیک ساخته است که می تواند هر شارژر خودروی الکتریکی را به یک شارژر مستقل تبدیل کند. در حیاط ها و بنادر، که زمان کارکرد خودرو بسیار مهم است و حاشیه خطا بسیار کم است، امکان اتصال شارژر و جدا کردن آن بدون دخالت دستی نه تنها برای اپراتورهای لجستیک جذاب است، بلکه امروزه مورد استفاده نیز دارد.

راه حل ما در بنادر بسیار مهم است، زیرا به دلیل قوانین کارگری، اغلب نمی توان شارژ را توسط [truck] کراین بومن، مدیرعامل و یکی از بنیانگذاران Rocsys به TechCrunch گفت. بنابراین برای برق رسانی ناوگان، آنها باید فرآیند شارژ را خودکار کنند.

بومن ادامه داد که شارژ خودکار پتانسیل تضمین انطباق با مقررات و کاهش قرار گرفتن انسان در معرض تجهیزات ولتاژ بالا را دارد.

بومن ادامه داد: «در حال حاضر ما در یک کارخانه پردازش زباله در سوئد کار می کنیم و محیط بسیار خطرناکی است، بنابراین راننده باید داخل وسیله نقلیه بماند.

جدا از مشارکت با شرکت هایی مانند شرکت لیفتراک الکتریکی Hyster، تامین کننده تجهیزات صنعتی Taylor Machine Works و اپراتور بندر SSA Marine، Rocsys ادعا می کند که یک شراکت تجاری در کار با یکی از بزرگترین خرده فروشان Big Box در آمریکای شمالی دارد.

شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید :  6 بهترین کابل شارژ USB-C برای iPad نسل دهم

Rocsys قصد ندارد با وظایف سنگین، لجستیک صنعتی متوقف شود. روز سه‌شنبه، این استارت‌آپ یک سری A 36 میلیون دلاری را که از نیمی از سهام و نیمی از بدهی تشکیل شده بود، بست. این بودجه به استارت آپ کمک می کند تا بخش خود در آمریکای شمالی را ایجاد کند و از تحقیق و توسعه در بخش خودرو حمایت کند، که شامل وسایل نقلیه اصلی مصرف کننده و ناوگان روباتاکسی خودران می شود.

بومن خودروسازانی را هدف قرار داده است که قصد معرفی دارند عملکرد خودکار نوکر در چند سال آینده (تسلا در حال حاضر پارک خودرو دارد)، زیرا او می‌گوید شارژ خودکار خودروهای الکتریکی دست به دست هم می‌دهد.

بومن گفت: «ما یک تیم خودرویی اختصاصی راه‌اندازی خواهیم کرد که امروز بر فروش محصولات متمرکز نیست، اما اساساً تضمین می‌کند که می‌توانیم از موج وسایل نقلیه 2026-2027 پشتیبانی کنیم که از شارژ رباتیک پشتیبانی می‌کنند.

Rocsys بخشی از یک کنسرسیوم شارژ به نام ROCIN-ECO است که شامل آئودی، پورشه، بی‌ام‌و، فورد و مرسدس بنز می‌شود و هدف آن توسعه و توسعه زیرساخت‌های شارژ سریع روباتیک قابل‌عملکرد و استاندارد در طول مسیرهای حمل‌ونقل اروپایی با حجم بالا است.

ناوگان روباتاکسی و وسایل نقلیه تحویل خودران نیز ممکن است در آینده مورد استفاده Rocsys باشد. بومن می گوید که این شرکت در حال حاضر با شرکت های آمریکایی AV کار می کند که در حال ساخت مراکز شارژ برای خدمات رسانی به ناوگان خود هستند.

بومن گفت: «لجستیک مدیریت یک شارژر 50 استال با وسایل نقلیه خودران بسیار سخت است. “شما برای این کار به یک خدمه نیاز دارید و هر خطایی هزینه دارد.”

شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید :  iPhone 14 و M2 Mac به برنامه Self Service Repair اپل اضافه می شوند

بومن می گوید راه حل Rocsys یک تغییر دهنده است زیرا می توان آن را بر روی هر شارژر فعلی و آینده – خواه CCS یا NACS یا هر چیز دیگری – نصب کرد. مدل کسب و کار مبتنی بر خرید یکباره تجهیزات رباتیک به اضافه هزینه خدمات مکرر است.

بومن گفت: «از آنجایی که این یک سیستم عامل است، ما در واقع در حال آموزش سیستم بر روی داده های مشتری تولید شده در سایت هستیم تا عملکرد بهتری داشته باشیم. “اتصال API وجود دارد زیرا همه مشتریان سیستم های مدیریت ناوگان دارند، بنابراین ما اساساً همه رابط ها را برای ایجاد یک تجربه کاملاً یکپارچه ارائه می دهیم.”

بومن گفت که یک ربات در حال حاضر بین 20000 دلار تا 30000 دلار قیمت دارد و هزینه تکراری آن حدود 2000 دلار در سال است، و اشاره کرد که مدل نسل بعدی با قیمت بسیار پایین تری – حدود 60 درصد قیمت فعلی – و بیشتر عرضه خواهد شد. فاکتور فرم فشرده هدف نسل سوم قیمت کمتر از 10000 دلار است که در حدود سال 2027 در دسترس خواهد بود، زمانی که خودروهایی با ویژگی های رانندگی خودکار شروع به هجوم جدی به بازار کنند.

سری A Rocsys توسط SEB Greentech Venture Capital با مشارکت Graduate Entrepreneur، بانک سرمایه گذاری اروپا و سرمایه گذار بازگشتی Forward.One رهبری می شد.

امیدواریم از این مقاله مجله نود و هشت زوم نیز استفاده لازم را کرده باشید و در صورت تمایل آنرا با دوستان خود به اشتراک بگذارید و با امتیاز از قسمت پایین و درج نظرات باعث دلگرمی مجموعه مجله 98zoom باشید

امتیاز بدهید

لینک کوتاه مقاله : https://5ia.ir/iPQ
کوتاه کننده لینک
کد QR :
اشتراک گذاری
سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور هستم کارشناس مهندسی کامپیوتر و مدیر وبسایت نود و هشت زوم. چندین سال است که در حوزه وب فعالیت می کنم و تخصص های اصلیم طراحی سایت و سئو است بعد از یادگیری علاقه زیادی به آموزش دادن دارم

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *