نحوه حذف استوری اسنپ چت در اندروید و آیفون

زمان مطالعه: 7 دقیقه

در این مقاله تخصصی از مجله 98zoom میخواهیم از نحوه حذف استوری اسنپ در اندروید و با شما صحبت کنیم ، پس با یک مقاله مفید و آموزشی دیگر از تیم نود و هشت زوم همراه ما باشید :

اسنپ ​​چت به دلیل فرمت اسنپ کوتاهش شناخته شده است که به کاربران امکان می دهد با استفاده از یک عکس یا ویدیوی 60 ثانیه ای ارتباط برقرار کنند. همچنین می‌توانید این عکس‌ها را به اشتراک بگذارید یا عکس‌های رول دوربین را به استوری اسنپ چت خود اضافه کنید. و در صورت تمایل، می توانید استوری اسنپ چت خود را نیز حذف کنید تا دیگران آن را نبینند.

 

نحوه حذف استوری اسنپ چت در اندروید و آیفون

می‌توانید استوری‌های عمومی را پست کنید که همه بتوانند آن‌ها را مشاهده کنند، یا اگر به دنبال چیزی محتاطانه هستید، یک داستان خصوصی ایجاد کنید که فقط برای خانواده و دوستان نزدیک شما قابل مشاهده باشد. با این حال، صرف نظر از اینکه چه نوع استوری ایجاد می کنید، به مدت 24 ساعت در اسنپ چت باقی می ماند. اگر می‌خواهید قبل از آن حذف شود، در اینجا نحوه حذف دستی آن آمده است.

حذف یک داستان از اسنپ چت در اندروید و آیفون

هنگام استفاده از اسنپ چت، می‌توانید استوری خود را بدون در نظر گرفتن استوری عمومی یا خصوصی حذف کنید. علاوه بر این، می‌توانید داستان‌های ارسال شده به دیگران را از طریق چت شخصی نیز حذف کنید. با این حال، اگر چندین اسنپ را در استوری خود آپلود کرده اید، باید آنها را حذف کنید تا کل استوری به صورت جداگانه حذف شود.

برای جزئیات بیشتر، در اینجا یک نگاه گام به گام است.

1. از صفحه نمایه

مرحله 1: برنامه Snapchat را در تلفن همراه خود باز کنید.

مرحله 2: سپس، روی نماد bitmoji یا Story خود ضربه بزنید.

مرحله 3: هنگامی که صفحه نمایه خود باز شد، به بخش داستان های من بروید و روی داستانی که می خواهید حذف کنید فشار طولانی دهید.

باز کردن داستان

مرحله 4: سپس، روی Delete Snap ضربه بزنید.

مرحله 5: برای تأیید روی Delete ضربه بزنید.

روی Delete ضربه بزنید

با این کار داستان اسنپ چت حذف می شود. دیگر در اسنپ چت برای دیگران در دسترس نخواهد بود.

2. از داستان

مرحله 1: برنامه تلفن همراه Snapchat را باز کنید. در گوشه بالا سمت چپ، روی bitmoji یا نماد Story خود ضربه بزنید.

مرحله 2: به بخش داستان‌های من به پایین بروید و روی داستانی که می‌خواهید حذف کنید ضربه بزنید.

شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید :  در اینجا این است که چقدر بیشتر پرداخت خواهید کرد
باز کردن داستان

مرحله 3: در گوشه بالا سمت راست، روی نماد سه نقطه ضربه بزنید. اکنون روی Delete ضربه بزنید.

مرحله 4: سپس برای تأیید، دوباره روی Delete ضربه بزنید.

حذف داستان عمومی

این بلافاصله استوری عمومی شما را در اسنپ چت حذف می کند. همچنین می توانید از این روش برای حذف استوری های خصوصی استفاده کنید. یا اگر می خواهید این کار را از خود صفحه پروفایل انجام دهید، به قسمت بعدی ادامه دهید.

3. برای داستان خصوصی

مرحله 1: برنامه تلفن همراه Snapchat را باز کنید و روی نماد bitmoji یا Story خود در گوشه سمت چپ بالا ضربه بزنید.

مرحله 2: به بخش داستان خصوصی بروید و روی نماد سه نقطه ضربه بزنید.

تنظیمات داستان خصوصی را باز کنید

مرحله 3: در اینجا، روی Delete Story ضربه بزنید.

مرحله 4: سپس برای تایید، روی Delete ضربه بزنید.

داستان خصوصی را حذف کنید

با این کار استوری خصوصی اسنپ چت حذف می شود. لطفاً توجه داشته باشید که این گزینه ممکن است برای استوری های عمومی در اسنپ چت در دسترس نباشد.

4. از پنجره چت

مرحله 1: برنامه تلفن همراه Snapchat را باز کنید و روی نماد Chat در پایین ضربه بزنید.

مرحله 2: پس از باز شدن پنجره گپ، روی مخاطب مربوطه ضربه بزنید.

پنجره چت را باز کنید

مرحله 3: اکنون، به داستان مربوطه بروید و آن را به مدت طولانی فشار دهید.

مرحله 4: پس از ظاهر شدن گزینه‌ها، روی Delete ضربه بزنید.

داستان را برای حذف انتخاب کنید

مرحله 5: سپس روی Delete Chat ضربه بزنید.

روی Delete Chat ضربه بزنید

با این کار استوری از پنجره چت حذف می شود. با این حال، اسنپ چت یک اعلان برای سایر کاربران ارسال می کند که به آنها اطلاع می دهد که یک اسنپ حذف شده است.

آیا می توانید داستان حذف شده اسنپ چت را در اندروید و آیفون ابی کنید

در حالی که امکان حذف استوری در اسنپ چت مفید است، ممکن است مواردی پیش بیاید که بخواهید اسنپ یا ویدیو را برای استفاده در آینده ذخیره کنید. با این حال، پس از حذف، یک داستان برای همیشه از بین می رود. در این صورت، می توانید استوری اسنپ چت خود را قبل از حذف ذخیره کنید یا ذخیره خودکار را فعال کنید.

در اینجا نحوه انجام آن آمده است.

1. ذخیره آن قبل از حذف

مرحله 1: برنامه تلفن همراه Snapchat را باز کنید و روی نماد Snapchat Story یا bitmoji خود ضربه بزنید.

مرحله 2: سپس، روی داستان مربوطه ضربه بزنید.

باز کردن داستان

مرحله 3: در گوشه بالا سمت راست، روی نماد سه نقطه ضربه بزنید.

مرحله 4: از گزینه های منو، روی ذخیره ضربه بزنید.

روی Save ضربه بزنید

با این کار داستان در دستگاه شما ذخیره می شود. این مراحل را برای هر اسنپ دیگری که می خواهید از استوری اسنپ چت خود ذخیره کنید، تکرار کنید.

2. از طریق خاطرات

مرحله 1: Snapchat را باز کنید و روی نماد Story یا bitmoji ضربه بزنید.

مرحله 2: به بخش داستان‌های من بروید و روی نماد سه نقطه ضربه بزنید.

مرحله 3: در اینجا، کلید “ذخیره خودکار در حافظه ها” را روشن کنید. سپس، روی Done ضربه بزنید.

شاید این مقاله را هم دوست داشته باشید :  بزرگترین باگ پوکمون اسکارلت و ویولت آن چیزی نیست که شما فکر می کنید
ذخیره در حافظه ها را باز کنید

این به طور خودکار تمام اسنپ های شما را در حافظه های شما در اسنپ چت ذخیره می کند. می توانید از این روش برای داستان های خصوصی نیز استفاده کنید. با این حال، عکس‌های ارسالی کنونی شما ممکن است ذخیره نشوند. در این صورت از روش بالا استفاده کنید تا ابتدا آنها را ذخیره کنید و سپس در صورت نیاز به صورت دستی آنها را حذف کنید.

آیا می توانید داستان اسنپ چت خود را از طریق برنامه وب حذف کنید

در حالی که می توانید Snaps را از طریق برنامه وب اسنپ چت به استوری اسنپ چت خود اضافه کنید، نمی توانید از آن برای حذف استوری مذکور استفاده کنید. این بدان معناست که برای حذف یا ذخیره استوری های خود در اسنپ چت باید به اپلیکیشن موبایل اسنپ چت اعتماد کنید. امیدواریم اسنپ چت به زودی این ویژگی را به برنامه وب خود اضافه کند.

سوالات متداول برای حذف استوری اسنپ چت

1. آیا می توانید ببینید چه کسی استوری شما را قبل از حذف در اسنپ چت مشاهده کرده است؟

بله، پس از باز کردن استوری اسنپ چت، می توانید یک نماد چشمی با تعداد بازدیدها را ببینید. وقتی روی آن ضربه بزنید، خواهید دید که چه کسی آن را مشاهده کرده است. پس از انجام این کار، می توانید به حذف استوری از اسنپ چت ادامه دهید.

2. آیا می توانید یک استوری حذف شده را دوباره در اسنپ چت ارسال کنید؟

بله، اگر قبلا استوری را ذخیره کرده اید، می توانید آن را در اسنپ چت دوباره ارسال کنید.

3. آیا اسنپ چت وقتی استوری را حذف می کنید به دیگران اطلاع می دهد؟

اسنپ ​​چت تنها در صورتی به دیگران اطلاع می دهد که استوری خود را از پنجره چت حذف کنید. در غیر این صورت، اسنپ چت بدون ارسال اعلان، استوری را حذف خواهد کرد.

4. آیا اسنپ چت بلافاصله داستان حذف شده اسنپ چت را از پنجره چت حذف می کند؟

در حالی که اسنپ چت بلافاصله پس از حذف یک استوری سعی می کند آن را حذف کند، اگر کاربر دیگر از نسخه قدیمی برنامه استفاده کند یا با اتصال اینترنت خود مشکل داشته باشد، ممکن است تأخیر ایجاد شود. در این مورد، استوری ممکن است کمی طولانی‌تر در دستگاه کاربر دیگر در دسترس باشد، اما در نمایه Snapchat شما در دسترس نباشد.

5. آیا می توانید داستان اسنپ چت شخص دیگری را در اسنپ چت حذف کنید؟

خیر، شما نمی توانید استوری اسنپ چت شخص دیگری را بدون دسترسی به حساب او حذف کنید. با این حال، می توانید خود را از یک داستان اسنپ چت که توسط شخص دیگری ارسال شده است حذف کنید.

داستان های اسنپ چت خود را مدیریت کنید

داستان های اسنپ چت راهی عالی برای بیان خود هستند. با این حال، آپلود اسنپ اشتباه نباید لذت را از بین ببرد. بنابراین، امیدواریم این مقاله به شما در درک نحوه حذف استوری اسنپ چت کمک کرده باشد. بعلاوه، اگر یک اسنپ چت معمولی هستید اما اخیراً یک روز را از دست داده اید، راهنمای ما را بررسی کنید و Snapchat Streak خود را که به سختی به دست آورده اید، برگردانید.

امیدواریم از این مقاله نحوه حذف استوری اسنپ چت در اندروید و آیفون مجله نود و هشت زوم نیز استفاده لازم را کرده باشید و در صورت تمایل آنرا با دوستان خود به اشتراک بگذارید و با امتیاز از قسمت پایین و درج نظرات باعث دلگرمی مجموعه مجله 98zoom باشید

امتیاز بدهید

لینک کوتاه مقاله : https://5ia.ir/uApGYP
کوتاه کننده لینک
کد QR :
اشتراک گذاری
سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور هستم کارشناس مهندسی کامپیوتر و مدیر وبسایت نود و هشت زوم. چندین سال است که در حوزه وب فعالیت می کنم و تخصص های اصلیم طراحی سایت و سئو است بعد از یادگیری علاقه زیادی به آموزش دادن دارم

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *