BYD در حال سبقت گرفتن از تسلا است، اما رویای EV آن در حال حاضر از ایالات متحده عبور می کند

زمان مطالعه: 3 دقیقه

به گزارش سایت نود و هشت زوم BYD در حال سبقت گرفتن از تسلا است، اما رویای EV آن در حال حاضر از ایالات متحده عبور می کند
که در این بخش به محتوای این خبر با شما کاربران گرامی خواهیم پرداخت

یک برند خودروی الکتریکی چینی که به ندرت در ایالات متحده دیده می شود، به سرعت به تسلط تسلا بر بازار جهانی خودروهای برقی می رسد.

بی وای دی که 28 سال پیش در شنژن کار خود را آغاز کرد، در سه ماهه اول سال 2023، 547917 خودروی برقی مسافربری، از جمله هیبریدی، رده ای که برای آن شناخته شده است، تحویل داد. این آمار از تسلا که حدود 422،000 خودرو در این دوره ارسال کرد، پیشی گرفت.

BYD که مخفف عبارت «رویاهای خود را بسازید» نام تجاری مقرون به صرفه برای مصرف‌کنندگان چینی است که به پلاگین‌ها روی می‌آورند، برخلاف موقعیت اجتماعی مرتبط با خرید تسلا. BYD در حیاط خلوت خود در شنژن، تولید کننده اتوبوس ها و تاکسی های عمومی است که اکنون 100% برقی هستند.

این خودروساز تحت حمایت وارن بافت، با تکیه بر موفقیت داخلی خود، در دو سال گذشته به بازارهای خارجی راه یافته است. در سال 2022، BYD حدود 56000 خودرو صادر کرد. تنها در ماه می امسال، بیش از 10000 دستگاه خودرو در خارج از کشور فروخت که نشان دهنده شتاب گسترش جهانی آن است.

با این حال، در بحبوحه افزایش تنش های تجاری ایالات متحده و چین، این شرکت تاکنون آمریکا را از نقشه راه جهانی خود خارج کرده است. BYD در حال حاضر خودروهای سواری را به بازارهایی از جمله سنگاپور می فرستد، جایی که در پنج ماه اول سال جاری به پرفروش ترین برند خودروهای برقی تبدیل شد، همچنین تایلند، امارات، ژاپن، استرالیا، نروژ، بریتانیا، آلمان، برزیل، کاستاریکا و مکزیک

در مصاحبه با بلومبرگ، استلا لی، معاون ارشد BYD، گفت: “بازار ایالات متحده تحت بررسی فعلی ما نیست.” مدیر اجرایی، که بر گسترش بین‌المللی شرکت نظارت می‌کند، همچنین معتقد است که قانون کاهش تورم رئیس جمهور جو بایدن (IRA)، ممکن است «استفاده از خودروهای برقی را در ایالات متحده کند کند» زیرا خودروهای برقی مقرون‌به‌صرفه را برای مصرف‌کنندگان آمریکایی غیرقابل دسترس می‌کند.

آگوست گذشته، کنگره IRA را تصویب کرد، که تا 7500 دلار اعتبار مالیاتی به مصرف کنندگان در خرید وسایل نقلیه با انرژی پاک که دارای آستانه های تولید و منابع داخلی خاصی هستند، می دهد. این قانون برای تقویت تولید خودرو در ایالات متحده و کاهش اتکای این کشور به زنجیره تامین باتری چین طراحی شده است.

BYD با بومی سازی در ایالات متحده غریبه نیست در اواخر سال 2019، این شرکت اعلام کرد که وزارت حمل و نقل لس آنجلس 130 اتوبوس برقی خود را سفارش داده است (بزرگترین سفارش اتوبوس برقی تا آن زمان در سراسر کشور) و قصد داشت این اتوبوس ها را در کارخانه ای در کالیفرنیا بسازد. BYD در آن زمان گفت: وسایل نقلیه تمام شده از الزامات «خرید آمریکا» با بیش از 70 درصد محتوای ایالات متحده فراتر خواهند رفت.

طیف وسیعی از مدل‌های ارزان‌قیمت EV BYD، بخش‌های زیادی از مصرف‌کنندگان حساس به قیمت را به خود جلب کرده است و باعث شده است که برخی آن را تویوتای عصر خودروهای برقی بنامند. با این حال، بومی سازی تولید آن در ایالات متحده، ناگزیر هزینه های تولید آن را افزایش می دهد، که در نهایت تخفیف های ارائه شده توسط این قانون را جبران می کند.

این شرکت چینی به لطف کنترل خود بر زنجیره تامین کامل، موفق به تولید خودروهای برقی با قیمتی جذاب شده است. این یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان باتری‌های لیتیومی در جهان – یکی از اجزای حیاتی خودروهای الکتریکی – است و برای رقبای خود از جمله تسلا تامین می‌کند. مانند دیگر تولیدکنندگان خودروهای برقی در چین، BYD نیز از یک دهه یارانه دولتی در بحبوحه تلاش این کشور برای کنار گذاشتن تدریجی خودروهای بنزینی و تبدیل شدن به یک رهبر در انرژی های تجدیدپذیر برخوردار شده است.

امیدواریم از این مقاله مجله نود و هشت زوم نیز استفاده لازم را کرده باشید و در صورت تمایل آنرا با دوستان خود به اشتراک بگذارید و با امتیاز از قسمت پایین و درج نظرات باعث دلگرمی مجموعه مجله 98zoom باشید

امتیاز بدهید

لینک کوتاه مقاله : https://5ia.ir/RHk
کوتاه کننده لینک
کد QR :
اشتراک گذاری
سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور هستم کارشناس مهندسی کامپیوتر و مدیر وبسایت نود و هشت زوم. چندین سال است که در حوزه وب فعالیت می کنم و تخصص های اصلیم طراحی سایت و سئو است بعد از یادگیری علاقه زیادی به آموزش دادن دارم

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *