Go-Ventures با تمرکز بر آسیای جنوب شرقی صندوق دوم 240 میلیون دلاری را می بندد و به Argor Capital تغییر نام می دهد.

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش سایت نود و هشت زوم Go-Ventures با تمرکز بر آسیای جنوب شرقی صندوق دوم 240 میلیون دلاری را می بندد و به Argor Capital تغییر نام می دهد.
که در این بخش به محتوای این خبر با شما کاربران گرامی خواهیم پرداخت

Go-Ventures، با حمایت GoTo اندونزی، روز سه شنبه اعلام کرد که دومین صندوق را با 240 میلیون دلار جمع آوری کرده و نام تجاری خود را به عنوان تغییر نام داده است. سرمایه آرگور «تقویت استقلال شرکت سرمایه‌گذاری و قابلیت‌های توسعه‌یافته برای هدایت رشد» برای پرتفوی‌های آن.

Argor Capital در سال 2018 با حمایت GoTo برای سرمایه گذاری در استارتاپ ها در جنوب شرقی آسیا شروع به کار کرد. به گفته شرکت VC، اگرچه GoTo یکی از سرمایه گذاران آخرین صندوق آرگور باقی خواهد ماند، تصمیمات سرمایه گذاری Argor همچنان مستقل از GoTo و سایر شرکای محدود خواهد بود. شرکای محدود آن برای صندوق دوم آرگو شامل صندوق های سرمایه گذاری مستقل، سرمایه گذاران نهادی، شرکت ها و دفاتر خانوادگی در سراسر جهان، از آسیا، خاورمیانه، استرالیا و اروپا تا ایالات متحده است.

گفت: “در حالی که ما در زمان توسعه مجدد در حال تغییر نام تجاری هستیم، کلمه “Go” که در نام ما تعبیه شده است یادآور حمایت قدرتمندی است که از GoTo و سایر سرمایه گذاران ما از زمان شروع این سفر در سال 2018 دریافت کرده ایم.” آدیتیا کامات، شریک Argor Capital.

VC به سرمایه گذاری در شرکت های مرحله اولیه و میانی ادامه خواهد داد. تا کنون، آرگور از صندوق دوم در بخش‌هایی مانند بازارهای B2B، مصرف‌کننده، فناوری محیطی، فین‌تک و پلت‌فرم‌های تبدیل دیجیتال برای SMEها سرمایه‌گذاری کرده است.

کامات گفت: «علی‌رغم محیط چالش‌برانگیز کلان در سطح جهانی، ما در مورد پتانسیل اکوسیستم فناوری آسیای جنوب شرقی که زیربنای مصرف سکولار و پذیرش فناوری در بین مصرف‌کنندگان و کسب‌وکارها است، هیجان‌زده هستیم.

در سال 2020، Argor صندوق I خود را با 175 میلیون دلار سرمایه گذاری در 19 شرکت در جنوب شرقی آسیا بسته است. دو شریک، Siddharth Pisharody و Adrian Foo، به لباس VC ملحق شده اند، که در دو سال گذشته اندازه تیم خود را سه برابر افزایش داده است.

این شرکت از صندوق اول در شرکت هایی از جمله سرمایه گذاری کرده است وارایک پلت فرم مدیریت کارکنان مستقر در سنگاپور برای مشاغل کوچک. کیتابلی، یک برنامه تجارت اجتماعی اندونزیایی؛ Food Market Hub، یک پلتفرم مبتنی بر ابر مالزیایی که مراکز غذا و نوشیدنی (F&B) را مستقیماً به تامین کنندگان متصل می کند. Juragan Material، یک پلت فرم فناوری ساخت و ساز در اندونزی؛ eFishery، یک استارتاپ کشاورزی اندونزیایی؛ و SafeBoda، یک برنامه سواری مستقر در اوگاندا.

امیدواریم از این مقاله مجله نود و هشت زوم نیز استفاده لازم را کرده باشید و در صورت تمایل آنرا با دوستان خود به اشتراک بگذارید و با امتیاز از قسمت پایین و درج نظرات باعث دلگرمی مجموعه مجله 98zoom باشید

امتیاز بدهید

لینک کوتاه مقاله : https://5ia.ir/otqjSw
کوتاه کننده لینک
کد QR :
اشتراک گذاری
سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور

سروناز مقدم پور هستم کارشناس مهندسی کامپیوتر و مدیر وبسایت نود و هشت زوم. چندین سال است که در حوزه وب فعالیت می کنم و تخصص های اصلیم طراحی سایت و سئو است بعد از یادگیری علاقه زیادی به آموزش دادن دارم

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *